Varkenskoteletten op Griekse wijze

Beter Voor Iedereen

Accueil » Recepten » Varkenskoteletten op Griekse wijze

Ingrediënten voor 4 Porties

  • 2 el citroensap
  • 1 g feta
  • 1 kl gedroogde oregano
  • 1 tomaat
  • 1/2 el gehakte bladpeterselie
  • 4 el olijfolie
  • 4 varkenskoteletten Beter Voor Iedereen
  • 8 ontpitte, zwarte olijven
  • zout
  • 2 kleine teentjes knoflook

Begin met koken

  1. Bereid de marinade: meng in een rechthoekige schaal het citroensap, de in plakjes gesneden lookteentjes, de oregano, het zout en de peper. Voeg 3 eetlepels olijfolie toe Meng.
  2. Leg de koteletten in de marinade. Zet 1 uur in de koelkast (draai ze na 30 min. om).
  3. Ontpit en snij de tomaat in blokjes. Voeg de in blokjes gesneden feta toe, 1 eetlepel olie, de peterselie en de gehalveerde olijven, meng.
  4. Verwarm de grill of de barbecue voor. Laat de koteletten uitlekken, verwijder alle plakjes look.
  5. Gril de koteletten 3 minuten aan elke zijde, verdeel ze over de borden.
  6. Werk af met de salsa en dien meteen op met een salade en met brood of met kruiden gebakken aardappelen.

Eet smakelijk!

De andere recepten